top of page
in1dagschoon_Kaal_edited.jpg

Informatie voor bedrijven en instanties 

WhatsApp Image 2021-10-14 at 15.48.31 (1).jpeg
Zones.jpg

Een schone omgeving voor uw medewerkers en klanten!

 

Binnenkort gaan we de vestigingsplaats van uw bedrijf zwerfafval vrij maken. Dat doen we met scholieren, vrijwilligers en ook het bedrijfsleven. Een unieke uitdaging waar we de hulp van uw bedrijf voor nodig hebben. Want een schone omgeving is fijn voor mens en dier. En hoe leuk is het daar een steentje aan bij te dragen!? Wist u trouwens dat veel bedrijven hun vestiging locatie kiezen mede op basis van een schone omgeving? En dat consumenten meer besteden in een schone omgeving? 

 

U kunt meedoen op de volgende manieren:

 

​A. Zelf een stukje stad/dorp opruimen (voor een goed doel)

Krijg een stukje van uw stad toebedeeld via de Rubbiz zwerfafval app. U maakt dit met uw medewerkers schoon. Dat duurt ongeveer 90 minuten.

Wij zorgen voor een veilige outfit, afvalgrijpers en handschoenen voor maximaal 30 van uw medewerkers in bruikleen. Wij zorgen ook voor de vuilniszakken zodat er gescheiden kan worden geraapt. U ontvangt vooraf een online instructie van 5 minuten die u elk moment kan bekijken. Na afloop kunt u via de app vergelijken wie het meeste zwerfafval heeft opgeruimd en hoeveel bij elkaar gelopen voor het goede doel. Een leuke actie voor uw medewerkers en het zorgt ook voor de nodige beweging!

B. Adopteer een stukje stad/dorp (voor een goed doel)

Iedereen die opruimt krijgt 0,11 euro per gemaakte foto van het gevonden zwerfafval. Dit bedrag gaat naar een goed doel naar keuze van de gebruiker. Hiervoor gebruiken we de Rubbiz app (zie www.rubbiz.org). Wilt u het mogelijk maken dat de 0,11 euro uit naam van uw bedrijf wordt betaald aan het goede doel? Adopteer dan een stukje van de stad. Tijdens elke opruimactie verschijnt de bedrijfsnaam in beeld als sponsor van dit gebied. U kunt bijvoorbeeld een gebied kiezen in een straal van 500m van uw vestigingen. Maar ook een park of een bedrijventerrein. Geef de voorkeur aan in het onderstaande formulier en wij nemen contact met u op. 

Aanmelden of meer informatie over bedrijven tijdens in1dagschoon? 

Wilt u meedoen of wenst u meer informatie? Klik dan op deze link. Wij nemen dan spoedig contact op.

 

Overigens stopt deze actie niet na de actiedag. We blijven opruimen met de app. Zo houden we de omgeving schoon. 

LOGO_FINAL.jpg
RUBBIZ.png
gemhsum.png
GemTiel.png
LogoDuurzaamRivierenland.png
omgevingseducatie_edited.png
344fefcedfc94f035bc18318522c3bb2.jpg
rws.png
bottom of page