top of page
06-plasticpackaging.jpg
in1dagschoon_Kaal_edited.jpg

Veel gestelde vragen

Vraag: Mijn school wil meedoen. Hoe kan kunnen wij ons aanmelden?

Antwoord: Je kunt je aanmelden via je lokale contactpersoon die bekend is op jouw school of bij de koepel. Je kunt ook een mail sturen naar questions@rubbiz.org

 

Vraag: Hoe laat begint onze school met de actie?

Antwoord: De tijden per school verschillen. Via de mail en op de site worden de tijden bekend gemaakt. Jullie directeur of leraar van groep 6,7 of 8 weet hoe laat jullie beginnen. Is dit nog niet bekend dan volgen de tijden nog. Wij hebben een voorlichting voor elke school hierin bespreken we de starttijden. Meestal is dit 2 weken voor de startdatum. Noot: We hebben niet genoeg materialen om iedereen tegelijkertijd te laten starten.

 

Vraag: wat gaan we doen met de app?

Antwoord: Jullie gebruiken de app. Per foto keren wij 0,11 euro euro uit aan een door jullie gekozen goed doel. Je mag ook voor je eigen school lopen.

 

Vraag: waar kan ik de app downloaden

Antwoord: De app is te download via de app of play store. Zoek op “rubbiz” en de app staat boven aan. Het icoontje ziet er uit als een vuilnisemmer met groene bergen en een blauwe lucht. Je kunt de app ook downloaden via een link op de site. Je komt dan ook in de app of play store terecht.

 

Vraag: Hoe werkt de app?

Antwoord: De werking van de app is te zien via de link tutorial.rubbiz.org Let op: de app verandert dus deze kan er iets anders uit zien.

 

Vraag: wanneer krijgt het goede doel het geld overgemaakt en hoe zie ik dit?

Antwoord: dat zie je via de app onder “meer” bij het vakje “TE VERWERKEN”. Je krijgt ook een email op het moment dat het bedrag wordt overgemaakt. Wanneer wij het geld overmaken dan zie je dit ook terug in de app onder “Taken en transacties”

 

Vraag: ik wil voor mijn school open maar ook voor KIKA. Kan dat?

Antwoord: ja dat kan. Je kunt in je profiel een ander goed doel kiezen. Ga naar “meer” in de app en kies voor “Profiel aanpassen”. Wissel van doel. Het bedrag dat je voor hebt bij elkaar gelopen blijft gewoon staan.

bottom of page